FØRSTE BESØG

Her lidt billeder fra mit besøg hos Jer. Dobbeltklik på de enkelte billeder.

Det var en meget positiv og lærerig oplevelse, som i hvert fald, giver mig anledning til at komme igen.

Til venlig orientering, finder jeg Jeres hjemmeside ikke ligefrem byder på relevante informationer, dersom man kunne tænke sig at være medlem - at spille petanque i nærområdet af Kalvehave. 

Jeres faciliteter er noget nær perfekte - hvorfor ikke være mere informative på hjemmesiden.

Mange hilsner til de fremmødte. Jeg følte mig særdeles velkommen - tak.

Med venlig hilsen

Bent Erik Olsen
Vandværksvej 8, 4771 Kalvehave
Mobil 24842501

 

ISankt Hans

SKOVSTÆVNE

Week-enden er nu ovre, og skovstævnet er afviklet i fantastisk flot vejr. Hele stævnet forløb rigtig godt, og alt gik som planlagt.                     Når der gennem flere uger er planlagt, tilrettelagt, aftalt og bestemt sig for hvordan, og hvem der gør alt det praktiske, er det en stor glæde når stævnet bliver afviklet godt. Dette er kun muligt fordi samtlige medlemmer er meget hjælpsomme, og yder en meget stor indsats. Det er ikke muligt at nævne alt, men opgaverne er utallige lige fra arrangere toilet forhold, lave strøm, afmærke baner, opstille telt, opstille borde og stole. Boden skal holdes i gang, det kræver et par `spillerkoner` til at sælge, nogle til at lave lagkage og kaffe, stå tidlig op og smøre 80 stykker franskbrød med ost og skinke, skaffe øl og vand. Alt er transporteret og skaffet af ildsjæle. Fine madpakker er købt af vor nye kioskbestyrer, og videresolgt. Pointene bliver styret med sikker hånd. Lodderne til amerikansk lotteri bliver bundtet. Skilte sat ud ved indfaldsveje. Skovstierne ryddet for hjortelort. Parkering bliver styret af 3 mand, hvor de 2 transporterer spillere og deres udstyr den lange vej ind i skoven. Efter en vellykket dag, skal det hele pakkes ned igen, og transporteres den anden vej. At alt lykkedes, må jo skyldes den store og grundige planlægning forud. Det er garanteret flere ting der ikke er nævnt, men for jer ALLE gælder det: TUSINDE TAK FOR INDSATSEN.  Tak for en hyggelig week-end.

 

Om lidt er vi klar til at tilrettelægge Sct. Hans...

Resultatliste Skovstævne 2018

Skovstævne

Vi har ved deadline 58 tilmeldte spillere til vort stævne i skoven, og med en vejr udsigt på fuld sol og 20 grader, skal det nok blive en smuk og hyggelig dag i den nyudsprungne bøgeskov. 

Sct. Hans

Petanque afdelingen er i år vært for Sct. Hans aften.

Aftenen kommer til at foregå som tidligere, med mulighed for

fællesspisning af grillmad, for alle interesserede.

Bålet som det plejer, og båltale har Nancy fra Ugledige Brugs lovet at

holde. 

Mere om menu og tilmelding, følger snarest,

 

Udvalg

Petanqueudvalget har afholdt konstitueret møde, og ser nu ud som flg:

Lars Hyltoft  Formand   Tlf. 60 64 58 00

Sita Jakobsen Næstformand  Tlf. 21 35 06 96

Jens Erik Nielsen Udvalgsmedlem  Tlf. 55 99 63 39

Torben Larsen  Udvalgsmedlem  Tlf. 23 45 27 39

Jørgen Sørensen  Kasserer  Tlf. 25 30 27 63

Turnering

Vi har tilmeldt 3 hold i kvartet, og 1 hold i sekstete.

Flere hold har været i kamp, med forskellige resultater.

Mere info følger snarest

Triple-mix

10. april

Allerslev var denne aften vært, for det nye tiltag fra DGI med Triple-mix der som navnet siger, skulle holdet bestå af begge køn, en og to. Det er første gang det blev afholdt og spændingen var stor, hvor mange der vil komme fra de andre klubber. Allerslev deltog med 5 hold og udefra kom der 10 hold fordelt fra de fleste naboklubber. Efter 3 runder blev der delt præmier ud til de 6 bedst placerede hold. Allerslev var så gæstfrie, at holde sig væk fra de præmiegivende pladser. Triple-mix er en ny turnering der køres over 4 aftener. Hver spiller overfører sine point for hver aften, og sammenregnes når 4. og sidste runde er spillet. Næste runde spilles 2. tirsdag i juni på Faxe Ladeplads baner. En rigtig hyggelig spilleform, som alle opfordres til at deltage i.                                            

Triple-Mix i Allerslev

Husk Triple-Mix tirsdag d. 10. April kl. 18.30 

BEMÆRK: Indskrivning kl. 18.00 - 18.20  Smiler stort

TILMELDING SENEST 10 MIN. FØR SPILSTART.

Deltagerbetaling 15 kr. pr. spiller.

Triple-Mix afholdes 2. tirsdag i april, juni, august og oktober

Nye Spilletider

Nu nærmer foråret sig, og skærtorsdag er sidste dag med spil torsdag formiddag. Herefter er tiderne som flg.

Tirsdag  19.00 - 21.00

Torsdag  19.00 - 21.00

Søndag   10.00 - 12.00

 

 

 

Stævne i skoven

 

 Vi har nu modtaget tilladelse fra Lekkende Gods, til at afholde stævne d. 6. maj i skoven. Så nu er vi snart klar til at udsende indbydelser.

 

 

 

 

 

Petanque Fra d.1.11.17-1.4.18.

 

Tirsdag     kl. 19.00 – 21.00 Allerslev stadion      

Torsdag & Søndag     kl. 10.00- 12.00  Allerslev stadion  

 

Mere info ring Lars Hyltoft. tlf nr. 60645800

Stævne i Ridehal

Ridehal:

Med stor hjælp fra alle vor medlemmer er det lykkedes igen at afvikle stævne i ridehallen i Ammendrup. Fredag brugte Preben masser af tid på at rydde vor egen plads for sne, så vi kunne komme ind og læsse alle de ting der skal bruges. Derefter kørte han til Ammendrup og ryddede gårdspladsen, så alle vor gæster kunne få en parkeringsplads. Tak for det, Preben. Lørdag eftermiddag var 12-14 medlemmer i gang med at afmærke baner, opstille borde og stole, indrette salgssted for kaffe/franskbrød, øl og vand. Søndag morgen mødte alle tidligt ind og gjorde klar til den store dag. Flere damer var mødtes endnu tidligere, for at smøre franskbrød, med ost og spegepølse som de medbragte til alle 76 spillere. Flere havde et par kander kaffe med hjemmefra, så vi var klar til salg med det samme. Klokken var kun godt otte da gæsterne begyndte at komme. Selve spillet blev sat igang præcis kl. 9,30.  Efter 3 runder var der spisning, hvoraf mange havde købt madpakken af os. Den var meget flot, og den havde vi købt i Meny, Præstø. Efter 4. runde var der kaffepause, hvor vi solgte lagkage, igen produceret af vor egne medlemmer hvoraf mange søde damer mødte op med hver et par lagkager. Efter 5. runde var stævnets sidste kamp spillet, og der skulle findes en vinder. På 1. pladsen kom Gyte Rasmussen og Lillian Pedersen Stensved. Tillykke med det. AUIF`s bedste placering tilfaldt Joel og Lars på en 5. plads. Også tillykke til jer. Alt i alt et rigtig godt stævne, som kun kan afvikles fordi så mange står sammen. Herfra skal lyde en Stor tak til alle. Uden jeres hjælp var det ikke muligt.

Også en stor tak til Familien Olsen, for lån af ridehal.

Nye Trøjer

 

Petanque spillerne i AUIF har nu fået nye spillertrøje/veste.

Med hjælp fra Vandteknik, Grafik og Foto, og Skibinge tømreren

er det blevet muligt at få nye flotte trøjer/veste, så vi alle

kan repræsentere vores afdeling, på flotteste vis.

Mange Tak for hjælpen til ovennævnte sponsorer.