Fibernet nu.

Fibernet - Nu! 

Som mange af Jer nok har bemærket, så har vi omdelt en folder hvor vi opfordre alle beboere i Skibinge-Ronesbanke-Bæk-Bellevue-Ammendrup-Lillemark-Allerslev- Rekkende og Mønvej,til at give tilsagn om at få fibernet etableret i vores område. 

Vi har heldigvis fået rigtig mange positive tilbagemeldinger:-) Men vil selvfølgelig gerne have mange flere, så vi har et godt projekt som vi kan få fibernet leverandørene til at byde ind på. Så derfor vil vi gerne opfordre Jer til at give os en tilbagemelding på om I ønsker at sikre, at I også i fremtiden kan se tv, følge med på internettet, og at Jeres bolig er interessant for kommende boligkøbere. 

Hvis du allerede har set lyset og givet os dit tilsagn, vil vi gerne opfordre dig til at snakke med din nabo eller bekendte i området om vigtigheden af, at vi for en hurtigere internet forbindelse til vores område, så de også får givet os deres tilsagn.

Hvis du er i tvivl om noget, så vil vi gerne prøve at besvare jeres spørgsmål, du kan ringe, skrive eller komme til vores informationsmøde den 7. marts kl. 19:00-21:00 i Allerslev Ungdoms- & Idrætsforening Enghavevej 2A 4720 Præstø 

 

Der er deadline for ansøgning til SEAS NVE´s Fiberpulje den 15. marts, så seneste tilbagemelding til os er den 10. marts 2017.

Med venlig hilsen 

Fibernetnu-gruppen

Ole Gunnar, Christoffer, Dennis, Kristian, Ralf

 

Allerslev Ungdoms- & Idrætsforening Enghavevej 2A 4720 Præstø Tlf. 55996226

e-mail: auif@os.dk

 

 

 

 

 

07/01-2018